Alyvuogių Aliejus
-
Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejai EXTRA VERGINE iš Italijos su kokybės ir kilmės garantija "MADE IN ITALY".
Visi aliejai yra sertifikuoti, aliejus BIO turi ir bio produkto sertifikatą, o Garda DOP kilmę ir teritoriją patvirtinantį sertifikatą.
Aliejai MOLITO ir DENOCCIOLATO patiks ieškantiems išskirtinių skonių.
1 - 6 iš 6BIOLOGIŠKAS YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUSEkologiškas BIO aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus.
Ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus BIO yra išspaustas iš alyvuogių, užaugintų nenaudojant pesticidų ir cheminių medžiagų. Žaliava yra kruopščiai tikrinama gamintojų, kuriuos griežtai kontroliuoja akredituotos įstaigos. Gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Itališkas alyvuogių aliejus.
1890€ su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “GARDA DOP ORIENTALE”Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš prie Gardos ežero (Verona, Italija) išaugintų alyvuogių.
Dėl moreninio dirvožemio, švelnaus klimato ir kruopštaus alyvuogių atrinkimo, aliejus „Garda DOP“ yra išskirtinis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagamintas tik iš Gardos ežero pakrantėse auginamų ir tai teritorijai būdingų veislių, tokių kaip „Casaliva“. DOP ženklas užtikrina aukščiausius gamybos standartus ir kokybę visose gamybos stadijose. Pagamintas šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Produktas sertifikuotas.
1990€ su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “MOLITO”Aliejus „Molito“ gaminamas senoviniu aliejaus gamybos būdu - akmens girnomis, kad būtų gaunamas autentiškas aliejus, atskleidžiantis visas alyvuogių savybes. Dėl švelnaus akmenų presavimo alyvuogių spaudimo metu, užtikrinamas saldesnis skonis ir gelsvas atspalvis, nes jame yra mažesnis chlorofilo kiekis.
1990€ su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “DENOCCIOLATO”„Denocciolato“ yra aliejus, gaunamas spaudžiant aliejų iš alyvuogių, prieš tai iš jų išėmus kauliukus. Skirtingai nuo įprasto alyvuogių spaudimo su jų branduoliu, šis spaudimo būdas leidžia išspausti aliejų tik iš minkštimo, nespaudžiant branduolio. Tokiu būdu gautas aliejus yra išskirtinės kokybės ir lengvai virškinamas, nes turi mažai fenolio medžiagų (taninų), kurių paprastai būna branduolyje.
1990€ su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS NEFILTRUOTAS "GREZZO"„Grezzo“ yra nefiltruotas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, turintis intensyvų, tyrą skonį. Šiam aliejui būdingą ryškią spalvą ir drumstą išvaizdą lemia mažos alyvuogių dalelės, susidarančios aliejuje spaudimo metu ir garantuojančios tipišką šviežiai spausto alyvuogių aliejaus skonį.
690€ - 43€ su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS FILTRUOTAS “COLLINE MORENICHE”„Colline Moreniche“ yra ypač tyras filtruotas alyvuogių aliejus, išspaustas iš to paties pavadinimo kalvose prie Gardos ežero išaugintų alyvuogių. Aukštą šio pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę garantuoja šaltojo presavimo procesas, kurio metu laikomasi tradicinių tūkstančio metų senumo taisyklių.
690€ - 1790€ su PVM