ALYVUOGIŲ ALIEJUS

  • ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“

    PANETTONE CLASSICO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1490 su PVM
    BIOLOGIŠKAS YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS

    Ekologiškas BIO aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus.

    Ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus BIO yra išspaustas iš alyvuogių, užaugintų nenaudojant pesticidų ir cheminių medžiagų. Žaliava yra kruopščiai tikrinama gamintojų, kuriuos griežtai kontroliuoja akredituotos įstaigos. Gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Itališkas alyvuogių aliejus.     

    15  su PVM
    Ryžiai Carnaroli

    Carnaroli ryžiai auginami Vercelli ir Pavia apylinkėse. Tai vidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti salotas bei risotto, nes dėl didesnio krakmolo kiekio, virimo metu išlieka tvirtos konsistencijos. 

    Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.

    "Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!  

    299 - 499 su PVM
    Ryžiai Vialone Nano

    Vialone Nano ryžiai "gimė" ir auginami Veronos regione ir turi IGP sertifikatą. Tai viena iš populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.

    Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.

    "Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!     

    299 - 499 su PVM
    SAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAI

    Saulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais. Tinka naudoti užkandžiams gaminti, kaip garnyrą arba ruošiant pirmuosius ir antruosius patiekalus.

    499 su PVM
    Risottino Zafferano

    "Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas. 

    690 su PVM
    Ryžiai Venere Nero

    Juodmedžio spalvos ryžiai su pilkos spalvos smaigalėmis. Patariama valgyti laikantis dietos. 

    599 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADU

    PANETTONE AL CIOCCOLATO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1490 su PVM
    Ryžiai Rosso Ermes

    Pailgos formos rudos spalvos subtilaus skonio ryžiai. Tinka patiekti su žuvimi ir daržovėmis, patariama valgyti laikantis dietos.   

    599 su PVM