ALYVUOGIŲ ALIEJUS

  • ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „NADALIN“

    NADALIN yra tradicinis Veronos kalėdinis pyragas, kurio receptas buvo sukurtas 1200 metais norint įamžinti pirmąsias Kalėdas Veronoje, ją pradėjus valdyti Scala šeimai. 

    1490 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“

    PANETTONE AL PISTACCHIO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1690 su PVM
    Tradicinis Modenos balzaminis actas D.O.P. “Poema EXTRAVECCHIO”

    25 metus statinėse brandintas balzamiko actas, unikalaus skonio, intensyvus, klampus, tirštas.
    Idealiai tinka su sūriais, vaisiais, ledais, virta mėsa, žvėriena.
    Balzamiko acte gausu antioksidantų, mineralų ir vitaminų - kalio, mangano ir geležies.
      

    69  su PVM
    Tradicinis Modenos balzaminis actas D.O.P. “Poema AFFINATO”

    12 metų skirtingo medžio statinėse brandinta vynuogių misa virsta natūraliai rafinuotu, skonio ir harmonijos koncentratu. Šio balzamiko acto rūgštingumas sušvelnintas vyšnios medienos, todėl tinkamas bet kokia patiekalui.
    Balzamiko acte gausu antioksidantų, mineralų ir vitaminų - kalio, mangano ir geležies.
      

    29  su PVM
    Padažas su balzaminiu actu iš Modenos I.G.P “Armonia”

    Harmoningas balzamiko acto “Balsamico di Modena IGP RISERVA ORO” ir tradicinio balzamiko acto “Aceto Tradizionale di Modena DOP Extravecchio” mišinys, mažose statinėse brandintas 6 mėn. Rezultatas – įspūdingai subalansuotas rūgštumo-saldumo skonis, tipinis tradiciniam balsamiko actui.

    Idealiai tinka su virtomis daržovėmis, balta mėsa, sūriais, žuvimi.
    Balzamiko acte gausu antioksidantų, mineralų ir vitaminų - kalio, mangano ir geležies.
      

    1090 su PVM
    ACTAS Aceto Balsamico di Modena “Poesia RISERVA ORO” IGP

    Dėl daugiau nei tris metus trukusio brandinimo statinėse, šis balzamiko actas yra sirupo konsistencijos ir saldokas, tačiau išsaugojęs rūgštingumą.
    Idealiai tinka su mėsos, žuvies ir daržovių patiekalais bei troškiniams gaminti.
    Balzamiko acte gausu antioksidantų, mineralų ir vitaminų - kalio, mangano ir geležies.
      

    890 su PVM
    ACTAS Aceto Balsamico di Modena “Poesia” IGP

    Šis balzamiko actas skaidrus, juodai violetinės spalvos, puikiai subalansuotas rūgštingumas ir saldumas.
    Idealiai tinka su žaliomis ir virtomis bei keptomis daržovėmis.
    Balzamiko acte gausu antioksidantų, mineralų ir vitaminų - kalio, mangano ir geležies.
      

    690 su PVM