Pyragai

  • PANETTONE IR NADALIN yra itališki tradiciniai kalėdiniai pyragai, pagaminti iš itališkų aukščiausios kokybės produktų, naudojant natūralų raugą pagal senovės receptą.   

    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „NADALIN“

    NADALIN yra tradicinis Veronos kalėdinis pyragas, kurio receptas buvo sukurtas 1200 metais norint įamžinti pirmąsias Kalėdas Veronoje, ją pradėjus valdyti Scala šeimai. 

    1490 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“

    PANETTONE AL PISTACCHIO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1690 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“

    PANETTONE CLASSICO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1043 su PVM
    1490 Sutaupykite 447
    VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"

    Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas. Colomba gimė XIX amžiaus pradžioje kartu su kitu garsiu itališku pyragu „Panettone“. 


     

    1590 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADU

    PANETTONE AL CIOCCOLATO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė netyčiom XV amžiuje, kai garsios Milano šeimos Sforza virėjo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse sudegino gamintą desertą. Gelbėdamas padėtį, į turėtą natūralų raugą įmaišė miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus ir iškepė labai purų ir minkštą pyragą. Pyragas labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, per laiką virtęs “PANETTONE”. 

    1490 su PVM