Užkandžiai

  • Juodųjų ir žaliųjų alyvuogių, kaparėlių, pomidorų bei įvarių daržovių užtepėlės (pate, pesto), saulėje džiovinti pomidorai, CERINGOLA alyvuogės ir marinuotos daržovės skanūs, sotūs ir sveiki užkandžiai, pagaminti Italijoje iš vietinių produktų.   

    SAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAI

    Saulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais. 

    699  su PVM
    ALYVUOGĖS „OLIVE VERDI“

    Žaliosios alyvuogės.  

    699  su PVM
    VIDURŽEMIO JŪROS PESTO

    Trintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika. 

    799  su PVM
    MARINUOTŲ DARŽOVIŲ UŽKANDIS „LUSSO“

    Marinuotų daržovių užkandis „LUSSO“ 

    699  su PVM
    Kaparėlių padažas

    Kreminis kaparėlių padažas, pagardintas ančiuviais ir česnaku. 

    649  su PVM
    Pomidorų užtepėlė

    Saulėje džiovintų pomidorų ir alyvuogių aliejaus užtepėlė.  

    699  su PVM
    Juodųjų alyvuogių užtepėlė

    Kreminė juodųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. 

    699  su PVM
    ŽALIŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ

    Kreminė žaliųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. 

    699  su PVM