• ALYVUOGIŲ ALIEJUS “DENOCCIOLATO”

    „Denocciolato“ yra aliejus, gaunamas spaudžiant aliejų iš alyvuogių, prieš tai iš jų išėmus kauliukus. Skirtingai nuo įprasto alyvuogių spaudimo su jų branduoliu, šis spaudimo būdas leidžia išspausti aliejų tik iš minkštimo, nespaudžiant branduolio. Tokiu būdu gautas aliejus yra išskirtinės kokybės ir lengvai virškinamas, nes turi mažai fenolio medžiagų (taninų), kurių paprastai būna branduolyje. 

    15  su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “MOLITO”

    Aliejus „Molito“ gaminamas senoviniu aliejaus gamybos būdu - akmens girnomis, kad būtų gaunamas autentiškas aliejus, atskleidžiantis visas alyvuogių savybes. Dėl švelnaus akmenų presavimo alyvuogių spaudimo metu, užtikrinamas saldesnis skonis ir gelsvas atspalvis, nes jame yra mažesnis chlorofilo kiekis. 

    15  su PVM