Risotto ryžiai
-
Italijoje užauginti ryžiai VIALONE NANO ir CARNAROLI skirti gaminti risotto, o NERO VENERE ir ROSSO ERMES besilaikantiems dietos, norintiems sveikai maitintis bei ieškantiems išskirtinių skonių.
1 - 3 iš 3Ryžiai CarnaroliCarnaroli ryžiai auginami Vercelli ir Pavia apylinkėse. Tai vidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti salotas bei risotto, nes dėl didesnio krakmolo kiekio, virimo metu išlieka tvirtos konsistencijos.
Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.
"Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!
299€ - 499€ su PVMRyžiai Vialone NanoVialone Nano ryžiai "gimė" ir auginami Veronos regione ir turi IGP sertifikatą. Tai viena iš populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.
Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.
"Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!
299€ - 499€ su PVMRisottino Zafferano"Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas.
690€ su PVM