• ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant razinomis ir cukruotų apelsinų žievelėmis.

    1990  su PVM
    Ryžiai Carnaroli

    Vidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti risotto ar salotas. 

    299  - 499  su PVM
    Ryžiai Vialone Nano

    Viena populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.

       

    299  - 499  su PVM
    SANVIGILINI

    „San Vigilini“ sausainiai yra garsiausias ir reprezentatyviausias Gardos ežero desertas. Be abejo, pats puikiausias prie arbatos puodelio. Tai sviestiniai sausainiai su razinomis, gimę 1940-aisiais, legendinėje anglo Leonardo Walsho užeigoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą.
     

    590  su PVM
    CORNETTI ALLE MANDORLE

    Sicilijoje sakoma, kad valgydami migdolų ragelį išvengsite nesėkmės. Štai kodėl migdolų pastos ragelis yra daugiau nei arbatos sausainis, jis yra nesėkmes nuvejantis „Tiè“ sausainis ! 

    590  su PVM
    Risottino Zafferano

    "Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas. 

    690  su PVM
    Ryžiai Rosso Ermes

    Pailgos formos rudos spalvos subtilaus skonio ryžiai. Tinka patiekti su žuvimi ir daržovėmis, patariama valgyti laikantis dietos.   

    599  su PVM
    Ryžiai Venere Nero

    Juodmedžio spalvos ryžiai su pilkos spalvos smaigalėmis. Patariama valgyti laikantis dietos. 

    599  su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADU

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant šokolado gabalėliais. 

    1990  su PVM