-
19 - 27 iš 60ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“
Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant razinomis ir cukruotų apelsinų žievelėmis.
1990 € su PVMRyžiai CarnaroliVidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti risotto ar salotas.
299 € - 499 € su PVMRyžiai Vialone NanoViena populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.
299 € - 499 € su PVMSANVIGILINI„San Vigilini“ sausainiai yra garsiausias ir reprezentatyviausias Gardos ežero desertas. Be abejo, pats puikiausias prie arbatos puodelio. Tai sviestiniai sausainiai su razinomis, gimę 1940-aisiais, legendinėje anglo Leonardo Walsho užeigoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą.
590 € su PVMCORNETTI ALLE MANDORLESicilijoje sakoma, kad valgydami migdolų ragelį išvengsite nesėkmės. Štai kodėl migdolų pastos ragelis yra daugiau nei arbatos sausainis, jis yra nesėkmes nuvejantis „Tiè“ sausainis !
590 € su PVMRisottino Zafferano"Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas.
690 € su PVMRyžiai Rosso ErmesPailgos formos rudos spalvos subtilaus skonio ryžiai. Tinka patiekti su žuvimi ir daržovėmis, patariama valgyti laikantis dietos.
599 € su PVMRyžiai Venere NeroJuodmedžio spalvos ryžiai su pilkos spalvos smaigalėmis. Patariama valgyti laikantis dietos.
599 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADUPurus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant šokolado gabalėliais.
1990 € su PVM