• LIPČIAUS MEDUS

    LIPČIAUS MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    AKACIJŲ ŽIEDŲ MEDUS

    AKACIJŲ ŽIEDŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    1190  su PVM
    CANTUCCI

    Tipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
    Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
     

    590  su PVM
    ITALIŠKAS VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"

    Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas.


     

    29  su PVM
    PECORINO ROMANO DOP

     

    Kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    1390  su PVM
    KAŠTONŲ MEDUS

    KAŠTONŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    GRANA PADANO DOP

    Kietas, riebus ir daugiau nei 16 mėn. brandintas šviežio karvės pieno sūris.

    790  - 1290  su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    Nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
     

    990  su PVM
    AMARETTI MORBIDI

    Viduramžiais gimę Italijoje, XIII a. pabaigoje minkšti amaretti sausainiai paplito arabų šalyse, o Renesanso laikais - visoje Europoje.
    Amaretti buvo pradėti kepti Sasello savivaldybėje Savonos provincijoje. Šiuo metu amaretti paplitę visoje Italijoje ir kepami pagal tą patį pirminį receptą, kuris vis dar naudojamas ir šiandien - iš cukraus, kiaušinių baltymų bei nuluptų saldžiųjų ir karčiųjų migdolų branduolių.
      

    590  su PVM