-
28 - 36 iš 60CANTUCCI
Tipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
590 € su PVMITALIŠKAS VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas.
29 € su PVMPECORINO ROMANO DOPKietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
1390 € su PVMGRANA PADANO DOPKietas, riebus ir daugiau nei 16 mėn. brandintas šviežio karvės pieno sūris.
790 € - 1290 € su PVMAMARETTI MORBIDIViduramžiais gimę Italijoje, XIII a. pabaigoje minkšti amaretti sausainiai paplito arabų šalyse, o Renesanso laikais - visoje Europoje.
Amaretti buvo pradėti kepti Sasello savivaldybėje Savonos provincijoje. Šiuo metu amaretti paplitę visoje Italijoje ir kepami pagal tą patį pirminį receptą, kuris vis dar naudojamas ir šiandien - iš cukraus, kiaušinių baltymų bei nuluptų saldžiųjų ir karčiųjų migdolų branduolių.
590 € su PVM