Kalėdiniai pyragai

  • Visi mūsų Panettoni rankų darbo, iškepti Italijoje iš natūralaus raugo, nenaudojant konservantų. 

    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“

    PANETTONE CLASSICO yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kurio receptas gimė XV amžiuje garsios Milano šeimos Sforza virtuvėje. Virtuvės šefo padėjėjas Toni Šv. Kalėdų išvakarėse iš natūralaus raugo, miltų, kiaušinių, razinų, cukruotų apelsinų žievelių bei cukraus iškepė labai purų ir minkštą pyragą, kuris labai patiko šeimai ir buvo pradėtas vadinti Toni duona - „pan di Toni”, bėgant laikui įgavo  “PANETTONE” pavadinimą. 

    1990 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADU

    PANETTONE AL CIOCCOLATO yra tradicinis itališkas minkštas ir purus kalėdinis pyragas, iškeptas iš natūralaus raugo, miltų, kiaušinių ir cukraus, razinas ir cukruotas apelsinų žieveles, dedamas į tradicinį PANETTONE, pakeičiant šokolado gabalėliais. 

    1990 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“

    PANETTONE AL PISTACCHIO yra labai purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas iš natūralaus raugo pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant pistacijų įdaru bei pistacijų glajumi. 

    2290 su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „NADALIN“

    NADALIN yra tradicinis Veronos kalėdinis pyragas, kurio receptas buvo sukurtas 1200 metais norint įamžinti pirmąsias Kalėdas Veronoje, ją pradėjus valdyti Scala šeimai. Pyragas iškeptas iš natūralaus raugo ir papuoštas glaistu. 

    2990 su PVM