Itališki sūriai ir saliamiai
-
1 - 6 iš 6UBRIACO MORO DEL CASTEL 33,00 €/Kg
"UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
990€ su PVMSALAME MANTOVANO 24,22 €/KgSALAME MANTOVANO yra tipiškas Mantovos regiono saliamis, turintis saugomą geografinę ir tradicinę nuorodą DOP. Vytintas nuo 3 iki 6 mėnesių.
1090€ su PVMSALAME VERONESE NOSTRANO 21,80 €/KgSALAME VERONESE NOSTRANO yra tipinis Veronos apylinkių saliamis, pagamintas iš skirtingų kiaulienos dalių, paskanintas česnaku ir prieskoniais, brandintas minimum 30 dienų.
1090€ su PVMPECORINO ROMANO DOP 29,90 €/Kg"Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
897€ su PVMASIAGO MEZZANO DOP"ASIAGO MEZZANO DOP“ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 3-6 mėn., pagamintas iš šviežio dalinai nugriebto karvės pieno sūris.
890€ - 1390€ su PVMGRANA PADANO DOP"GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
790€ - 1290€ su PVM