Itališki sūriai ir saliamiai

  • PECORINO ROMANO DOP 29,90 €/Kg

    "Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    628 su PVM
    UBRIACO MORO DEL CASTEL 33,00 €/Kg

    "UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.

    693 su PVM
    SALAME MANTOVANO 24,22 €/Kg

    SALAME MANTOVANO yra tipiškas Mantovos regiono saliamis, turintis saugomą geografinę ir tradicinę nuorodą DOP. Vytintas nuo 3 iki 6 mėnesių. 

    763 su PVM
    1090 Sutaupykite 327
    SALAME VERONESE NOSTRANO 21,80 €/Kg

    SALAME VERONESE NOSTRANO yra tipinis Veronos apylinkių saliamis, pagamintas iš skirtingų kiaulienos dalių, paskanintas česnaku ir prieskoniais, brandintas minimum 30 dienų.

    763 su PVM
    1090 Sutaupykite 327
    GRANA PADANO DOP

    "GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
     

    790 - 1290 su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    "ASIAGO MEZZANO DOP“ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 3-6 mėn., pagamintas iš šviežio dalinai nugriebto karvės pieno  sūris.
     

    890 - 1390 su PVM