Sūriai
-
Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.
1 - 5 iš 5PARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MEN"PARMIGIANO REGGIANO DOP“ yra kietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.
1495€ su PVMGRANA PADANO DOP"GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
790€ - 1290€ su PVMASIAGO MEZZANO DOP"ASIAGO MEZZANO DOP“ yra nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
990€ su PVMPECORINO ROMANO DOP"Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
1390€ su PVMUBRIACO MORO DEL CASTEL"UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
1390€ su PVM