Sūriai

  • Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.  

    PARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MEN 29,90 €/KG

    "PARMIGIANO REGGIANO DOP“ yra kietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.

    1495 su PVM
    GRANA PADANO DOP

    "GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
     

    790 - 1290 su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP 27,90 €/KG

    "ASIAGO MEZZANO DOP“ yra nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
     

    837 su PVM
    PECORINO ROMANO DOP 29,90 €/Kg

    "Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    897 su PVM
    UBRIACO MORO DEL CASTEL 33,00 €/Kg

    "UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.

    990 su PVM