Sūriai
-
Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.
1 - 4 iš 4GRANA PADANO DOP"GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
790€ - 1290€ su PVMASIAGO MEZZANO DOP"ASIAGO MEZZANO DOP“ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 3-6 mėn., pagamintas iš šviežio dalinai nugriebto karvės pieno sūris.
890€ - 1390€ su PVMPECORINO ROMANO DOP 29,90 €/Kg"Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
897€ su PVMUBRIACO MORO DEL CASTEL 33,00 €/Kg"UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
990€ su PVM