Sūriai

  • Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.  

    GRANA PADANO DOP

    "GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
     

    790 - 1290 su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    "ASIAGO MEZZANO DOP“ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 3-6 mėn., pagamintas iš šviežio dalinai nugriebto karvės pieno  sūris.
     

    890 - 1390 su PVM
    PECORINO ROMANO DOP 29,90 €/Kg

    "Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    897 su PVM
    UBRIACO MORO DEL CASTEL 33,00 €/Kg

    "UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.

    990 su PVM