Sūriai

  • Skirtingų Italijos regionų, vidutiniškai ir ilgai brandinti populiariausi itališki karvės ir avies pieno sūriai.  

    PARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MEN

    "PARMIGIANO REGGIANO DOP“ yra kietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.

    1495 su PVM
    GRANA PADANO DOP

    "GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
     

    790 - 1290 su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    "ASIAGO MEZZANO DOP“ yra nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
     

    990 su PVM
    PECORINO ROMANO DOP

    "Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.

    1390 su PVM
    UBRIACO MORO DEL CASTEL

    "UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.

    1390 su PVM