Užkandžiai

  • Juodųjų ir žaliųjų alyvuogių, kaparėlių, pomidorų bei įvarių daržovių užtepėlės (pate, pesto), saulėje džiovinti pomidorai, CERINGOLA alyvuogės ir marinuotos daržovės skanūs, sotūs ir sveiki užkandžiai, pagaminti Italijoje iš vietinių produktų.   

    SAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAI

    Saulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais. Tinka naudoti užkandžiams gaminti, kaip garnyrą arba ruošiant pirmuosius ir antruosius patiekalus.

    599 su PVM
    ALYVUOGĖS „BELLA DI CERIGNOLA“

    Traškios žaliosios alyvuogės iš Puglia regiono „Bella di Cerignola“,  idealu užkandžiams.  

    599 su PVM
    MARINUOTŲ DARŽOVIŲ UŽKANDIS „LUSSO“

    Marinuotų daržovių užkandis „LUSSO“ 

    599 su PVM
    VIDURŽEMIO JŪROS PESTO

    Trintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika. Tinka įdarams arba pirmiems ir antriems patiekalams pagardinti.  

    699 su PVM
    Kaparėlių padažas

    Kreminis kaparėlių padažas, pagardintas ančiuviais ir česnaku. Tinka patiekti su virta mėsa arba naudoti kaip įdarą. 

    549 su PVM
    Pomidorų užtepėlė

    Pomidorų ir alyvuogių aliejaus užtepėlė, ideali užkandžiams gaminti ar įdarams.  

    599 su PVM
    Juodųjų alyvuogių užtepėlė

    Kreminė juodųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.  

    599 su PVM
    ŽALIŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ

    Kreminė žaliųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.  

    599 su PVM