Užkandžiai
-
Juodųjų ir žaliųjų alyvuogių, kaparėlių, pomidorų bei įvarių daržovių užtepėlės (pate, pesto), saulėje džiovinti pomidorai, CERINGOLA alyvuogės ir marinuotos daržovės skanūs, sotūs ir sveiki užkandžiai, pagaminti Italijoje iš vietinių produktų.
1 - 8 iš 8SAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAISaulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais. Tinka naudoti užkandžiams gaminti, kaip garnyrą arba ruošiant pirmuosius ir antruosius patiekalus.
599€ su PVMALYVUOGĖS „BELLA DI CERIGNOLA“Traškios žaliosios alyvuogės iš Puglia regiono „Bella di Cerignola“, idealu užkandžiams.
599€ su PVMVIDURŽEMIO JŪROS PESTOTrintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika. Tinka įdarams arba pirmiems ir antriems patiekalams pagardinti.
699€ su PVMKaparėlių padažasKreminis kaparėlių padažas, pagardintas ančiuviais ir česnaku. Tinka patiekti su virta mėsa arba naudoti kaip įdarą.
549€ su PVMPomidorų užtepėlėPomidorų ir alyvuogių aliejaus užtepėlė, ideali užkandžiams gaminti ar įdarams.
599€ su PVMJuodųjų alyvuogių užtepėlėKreminė juodųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.
599€ su PVMŽALIŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖKreminė žaliųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.
599€ su PVM