Naujos prekės

  • PECORINO ROMANO DOP

    "Pecorino Romano DOP“ yra kietas brandintas daugiau nei 9 mėn., iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris. Sūris yra daugiau ar mažiau intensyvios šiaudų geltonumo spalvos, aromatingo, šiek tiek aštraus ir pikantiško skonio. Sūris gaminamas Sardinijoje, Lazio regione ir Grosseto provincijoje (Toskana).

    Tinka su akacijų medumi ir su svariais raudonais vynais.

    Sertifikatai : Denominazione di origine: DPR 30/10/1955 N.1269; DOP: regolamento CE N.1107/1996.

    790 - 1290 su PVM
    PECORINO MONTEGONARE

    "PECORINO MONTEGONARE" yra kietas brandintas daugiau nei 6 mėn., iš šviežio nenugriebto avies pieno Monte Gonare, kalnuotoje Sardinijos vietovėje, Nuoro provincijoje, gaminamas sūris. Sūris yra švelnios šiaudų geltonumo spalvos, aromatingo, saldaus, lengvai rūgštaus skonio. 

    Tinka su kaštonų ar miško medumi, svariais raudonais vynais.

    890 su PVM
    VEZZENA VECCHIO PAT

    "VEZZENA VECCHIO PAT “ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 12-18 mėn., šviežio nenugriebto karvės pieno sūris, gaminamas Trento provincijoje, Vezzenos plokščiakalnyje, iš kur kilo ir pavadintas. Sūris grūdėtos konsistencijos, šiaudų geltonumo spalvos, intensyvaus, šiek tiek sūraus, kartaus ir aštraus skonio. 

    Tinka su rododendrų medumi ir svariais Trentino regiono raudonais vynais - Lagrein, Marzemino, Teroldego.

    Šis sūris yra privažintas kaip tautinio paveldo produktas.

    950 - 1490 su PVM
    PIAVE VECCHIO DOP

    "PIAVE VECCHIO DOP" yra kietas, pusiau riebus, trupančios ir tirpios struktūros, daugiau nei 6 mėn. brandintas, pagamintas iš nugriebto ir pasterizuoto karvės pieno, sūris. Stipraus ir ryškiai vaisinio, švelniai pikantiško skonio, intensyvios šiaudų spalvos.

    Sūris gaminamas Belluno provincijoje, Veneto regione.

    Tinka su kaštonų ir liepų medumi bei Pinot Nero ir Merlot vynais.

    Sertifikatas : DOP: Regolamento CE N.443/2010. 

    790 - 1290 su PVM
    ASIAGO MEZZANO DOP

    " ASIAGO MEZZANO DOP“ yra kietas, pusiau riebus, brandintas 3-6 mėn., pagamintas iš šviežio dalinai nugriebto karvės pieno  sūris.
    Sūris yra granuliuotos ir korėto skonsistencijos, švelnios šiaudų geltonumo spalvos, intensyvaus pikantiško, bet kartu ir saldoko skonio.

    Sūris gaminamas Asiago aukštumoje, Veneto regione; Vicenza, Trento, Padova ir Treviso provincijose.

    Tinka su saulėgrąžų medumi ir su Valpolicella classico vynu.

    Sertifikatai : Denominazione tipica : DPR 30/10/1955 N.1269; Denominazione di origine : DPR 21/12/1978; DOP: Regolamento CE N.1107/1996.  

    890 - 1390 su PVM
    MONTE VERONESE D'ALLEVO DOP

    "MONTE VERONESE D'ALLEVO DOP“ yra pusiau riebus ir pusiau kietas, brandintas daugiau nei 12 mėn., gaminamas tik iš kalnuose besiganančių karvių pieno sūris.
    Sūris yra intensyvios šiaudų geltonumo spalvos, smulkiai korėtos konsistencijos, intensyviai pikantiško skonio.
    Sūris gaminamas Monte Baldo kalno apylinkėse, tarp Trento ir Veronos provincijų.

    Tinka su citrusinių vaisių ir kaštonų medumi ir su Valpolicella Classico vynu.

    Sertifikatai : Denominazione di origine: DPCM 09/04/1993; DOP: Regolamento CE N.1263/1996.  

    890 - 1390 su PVM
    GRANA PADANO DOP

    "GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
    Sūris yra smulkiai granuliuotas ir korėtas, daugiau ar mažiau intensyvios aukso geltonumo spalvos, pikantiško skonio su šieno ir džiovintų vaisių skonių potekstėmis.

    Sūris gaminamas iš Po upės slėniuose besiganančių karvių pieno, 34 provincijose.

    Tinka su liepų, kaštonų, miško medumi bei Durello, Trentodoc, Amarone ir Barbera vynais.

    Sertifikatai : Denominazione di origine: DPR 30/10/1955 N.1269; DOP: regolamento CE N.1107/1996. 

    790 - 1290 su PVM
    CANTUCCI

    Tipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
    Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
     

    490 su PVM
    AMARETTI MORBIDI

    Viduramžiais gimę Italijoje, XIII a. pabaigoje minkšti amaretti sausainiai paplito arabų šalyse, o Renesanso laikais - visoje Europoje.
    Amaretti buvo pradėti kepti Sasello savivaldybėje Savonos provincijoje. Šiuo metu amaretti paplitę visoje Italijoje ir kepami pagal tą patį pirminį receptą, kuris vis dar naudojamas ir šiandien - iš cukraus, kiaušinių baltymų bei nuluptų saldžiųjų ir karčiųjų migdolų branduolių.
      

    490 su PVM
    CORNETTI ALLE MANDORLE

    Sicilijoje sakoma, kad valgydami migdolų ragelį išvengsite nesėkmės. Štai kodėl migdolų pastos ragelis yra daugiau nei arbatos sausainis, jis yra nesėkmes nuvejantis „Tiè“ sausainis ! 

    490 su PVM
    SANVIGILINI

    „San Vigilini“ sausainiai yra garsiausias ir reprezentatyviausias Gardos ežero desertas. Be abejo, pats puikiausias prie arbatos puodelio. Tai sviestiniai sausainiai su razinomis, gimę 1940-aisiais, legendinėje anglo Leonardo Walsho užeigoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą.
     

    490 su PVM
    VIDURŽEMIO JŪROS PESTO

    Trintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika. Tinka įdarams arba pirmiems ir antriems patiekalams pagardinti.  

    599 su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “DENOCCIOLATO”

    „Denocciolato“ yra aliejus, gaunamas spaudžiant aliejų iš alyvuogių, prieš tai iš jų išėmus kauliukus. Skirtingai nuo įprasto alyvuogių spaudimo su jų branduoliu, šis spaudimo būdas leidžia išspausti aliejų tik iš minkštimo, nespaudžiant branduolio. Tokiu būdu gautas aliejus yra išskirtinės kokybės ir lengvai virškinamas, nes turi mažai fenolio medžiagų (taninų), kurių paprastai būna branduolyje. 

    15  su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “MOLITO”

    Aliejus „Molito“ gaminamas senoviniu aliejaus gamybos būdu - akmens girnomis, kad būtų gaunamas autentiškas aliejus, atskleidžiantis visas alyvuogių savybes. Dėl švelnaus akmenų presavimo alyvuogių spaudimo metu, užtikrinamas saldesnis skonis ir gelsvas atspalvis, nes jame yra mažesnis chlorofilo kiekis. 

    15  su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “GARDA DOP ORIENTALE”

    Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš prie Gardos ežero (Verona, Italija) išaugintų alyvuogių.

    Dėl moreninio dirvožemio, švelnaus klimato ir kruopštaus alyvuogių atrinkimo, aliejus „Garda DOP“ yra išskirtinis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagamintas tik iš Gardos ežero pakrantėse auginamų ir tai teritorijai būdingų veislių, tokių kaip „Casaliva“. DOP ženklas užtikrina aukščiausius gamybos standartus ir kokybę visose gamybos stadijose. Pagamintas šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Produktas sertifikuotas.  

    15  su PVM
    BIOLOGIŠKAS YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS

    Ekologiškas BIO aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus.

    Ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus BIO yra išspaustas iš alyvuogių, užaugintų nenaudojant pesticidų ir cheminių medžiagų. Žaliava yra kruopščiai tikrinama gamintojų, kuriuos griežtai kontroliuoja akredituotos įstaigos. Gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Itališkas alyvuogių aliejus.     

    15  su PVM
    Risottino Zafferano

    "Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas. 

    690 su PVM