POG

  • ALYVUOGIŲ ALIEJUS NEFILTRUOTAS "GREZZO"

    „Grezzo“ yra nefiltruotas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, turintis intensyvų, tyrą skonį. Šiam aliejui būdingą ryškią spalvą ir drumstą išvaizdą lemia mažos alyvuogių dalelės, susidarančios aliejuje spaudimo metu ir garantuojančios tipišką šviežiai spausto alyvuogių aliejaus skonį. 

    690 - 43  su PVM
    ACTAS “ACETO BALSAMICO DI MODENA“ IGP

    Aukščiausios kokybės balzaminis actas "Aceto Balsamico di Modena IGP".

    IGP specifikacija reikalauja, kad virta ar koncentruota misa būtų gaunama tik iš septynių vynmedžių, būdingų Modenos ir Reggio Emilia vietovėms: Lambrusco, Trebbiano, Sangiovese, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni. 

    599 su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “DENOCCIOLATO”

    „Denocciolato“ yra aliejus, gaunamas spaudžiant aliejų iš alyvuogių, prieš tai iš jų išėmus kauliukus. Skirtingai nuo įprasto alyvuogių spaudimo su jų branduoliu, šis spaudimo būdas leidžia išspausti aliejų tik iš minkštimo, nespaudžiant branduolio. Tokiu būdu gautas aliejus yra išskirtinės kokybės ir lengvai virškinamas, nes turi mažai fenolio medžiagų (taninų), kurių paprastai būna branduolyje. 

    1990 su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “MOLITO”

    Aliejus „Molito“ gaminamas senoviniu aliejaus gamybos būdu - akmens girnomis, kad būtų gaunamas autentiškas aliejus, atskleidžiantis visas alyvuogių savybes. Dėl švelnaus akmenų presavimo alyvuogių spaudimo metu, užtikrinamas saldesnis skonis ir gelsvas atspalvis, nes jame yra mažesnis chlorofilo kiekis. 

    1990 su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS “GARDA DOP ORIENTALE”

    Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš prie Gardos ežero (Verona, Italija) išaugintų alyvuogių.

    Dėl moreninio dirvožemio, švelnaus klimato ir kruopštaus alyvuogių atrinkimo, aliejus „Garda DOP“ yra išskirtinis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagamintas tik iš Gardos ežero pakrantėse auginamų ir tai teritorijai būdingų veislių, tokių kaip „Casaliva“. DOP ženklas užtikrina aukščiausius gamybos standartus ir kokybę visose gamybos stadijose. Pagamintas šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Produktas sertifikuotas.  

    1990 su PVM
    ŽALIŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ

    Kreminė žaliųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.  

    599 su PVM
    Juodųjų alyvuogių užtepėlė

    Kreminė juodųjų alyvuogių ir alyvuogių aliejaus užtepėlė. Idealiai tinka užkandžiams, skrebučiams bei sumuštiniams gaminti.  

    599 su PVM
    Pomidorų užtepėlė

    Pomidorų ir alyvuogių aliejaus užtepėlė, ideali užkandžiams gaminti ar įdarams.  

    599 su PVM
    Kaparėlių padažas

    Kreminis kaparėlių padažas, pagardintas ančiuviais ir česnaku. Tinka patiekti su virta mėsa arba naudoti kaip įdarą. 

    549 su PVM
    VIDURŽEMIO JŪROS PESTO

    Trintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika. Tinka įdarams arba pirmiems ir antriems patiekalams pagardinti.  

    699 su PVM
    MARINUOTŲ DARŽOVIŲ UŽKANDIS „LUSSO“

    Marinuotų daržovių užkandis „LUSSO“ 

    599 su PVM
    ALYVUOGĖS „BELLA DI CERIGNOLA“

    Traškios žaliosios alyvuogės iš Puglia regiono „Bella di Cerignola“,  idealu užkandžiams.  

    599 su PVM
    SAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAI

    Saulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais. Tinka naudoti užkandžiams gaminti, kaip garnyrą arba ruošiant pirmuosius ir antruosius patiekalus.

    599 su PVM
    BIOLOGIŠKAS YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS

    Ekologiškas BIO aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus.

    Ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus BIO yra išspaustas iš alyvuogių, užaugintų nenaudojant pesticidų ir cheminių medžiagų. Žaliava yra kruopščiai tikrinama gamintojų, kuriuos griežtai kontroliuoja akredituotos įstaigos. Gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu. Itališkas alyvuogių aliejus.     

    1890 su PVM
    ALYVUOGIŲ ALIEJUS FILTRUOTAS “COLLINE MORENICHE”

    „Colline Moreniche“ yra ypač tyras filtruotas alyvuogių aliejus, išspaustas iš to paties pavadinimo kalvose prie Gardos ežero išaugintų alyvuogių. Aukštą šio pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę garantuoja šaltojo presavimo procesas, kurio metu laikomasi tradicinių tūkstančio metų senumo taisyklių.  


      

    690 - 1790 su PVM
  • Alyvuogių aliejaus gamintojai prie Gardos ežero