Makaronai ir Ryžiai

  • Pacchero Gragnano 500 gr

    PASTA DI GRAGNANO I.G.P. „PACCHERO GRAGNANO” 

    Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.

    Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.  

    2  su PVM
    399 Sutaupykite 199
    Caserecce 500 gr

    PASTA DI GRAGNANO I.G.P. „CASERECCIA“ 

    Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.

    Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.  

    2  su PVM
    399 Sutaupykite 199
    Torcinelli 500 gr

    PASTA DI GRAGNANO I.G.P. „TORCINELLO” 

    Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.

    Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.  

    2  su PVM
    399 Sutaupykite 199
    Spaghettoni 500 gr

    PASTA DI GRAGNANO I.G.P. „SPAGHETTONE” 

    Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.

    Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.  

    399 su PVM
    Box misto 3 kg

    PASTA DI GRAGNANO I.G.P. RINKINYS.

    Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai. 

    Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.

     

    2490 su PVM
    Risottino Zafferano

    "Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas. 

    690 su PVM
    Ryžiai Venere Nero

    Juodmedžio spalvos ryžiai su pilkos spalvos smaigalėmis. Patariama valgyti laikantis dietos. 

    599 su PVM
    Ryžiai Rosso Ermes

    Pailgos formos rudos spalvos subtilaus skonio ryžiai. Tinka patiekti su žuvimi ir daržovėmis, patariama valgyti laikantis dietos.   

    599 su PVM
    Ryžiai Vialone Nano

    Vialone Nano ryžiai "gimė" ir auginami Veronos regione ir turi IGP sertifikatą. Tai viena iš populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.

    Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.

    "Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!     

    299 - 499 su PVM
    Ryžiai Carnaroli

    Carnaroli ryžiai auginami Vercelli ir Pavia apylinkėse. Tai vidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti salotas bei risotto, nes dėl didesnio krakmolo kiekio, virimo metu išlieka tvirtos konsistencijos. 

    Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.

    "Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!  

    299 - 499 su PVM