Makaronai ir Ryžiai
-
1 - 10 iš 10Pacchero Gragnano 500 gr
PASTA DI GRAGNANO I.G.P. „PACCHERO GRAGNANO”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.
Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
2€ su PVM399€Sutaupykite 199€Caserecce 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „CASERECCIA“
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.
Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
2€ su PVM399€Sutaupykite 199€Torcinelli 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „TORCINELLO”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.
Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
2€ su PVM399€Sutaupykite 199€Spaghettoni 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „SPAGHETTONE”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.
Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
399€ su PVMBox misto 3 kgPASTA DI GRAGNANO I.G.P. RINKINYS.
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai žemoje temperatūroje makaronai.
Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
2490€ su PVMRisottino Zafferano"Risotto alla Milanese" labai populiarus patiekalas Milane. Paruoštas risotto su šafranu gaminti. Lengvai pagaminamas, bet šio ypatingo prieskonio dėka, išskirtinis patiekalas.
690€ su PVMRyžiai Venere NeroJuodmedžio spalvos ryžiai su pilkos spalvos smaigalėmis. Patariama valgyti laikantis dietos.
599€ su PVMRyžiai Rosso ErmesPailgos formos rudos spalvos subtilaus skonio ryžiai. Tinka patiekti su žuvimi ir daržovėmis, patariama valgyti laikantis dietos.
599€ su PVMRyžiai Vialone NanoVialone Nano ryžiai "gimė" ir auginami Veronos regione ir turi IGP sertifikatą. Tai viena iš populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.
Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.
"Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!
299€ - 499€ su PVMRyžiai CarnaroliCarnaroli ryžiai auginami Vercelli ir Pavia apylinkėse. Tai vidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti salotas bei risotto, nes dėl didesnio krakmolo kiekio, virimo metu išlieka tvirtos konsistencijos.
Ryžiai po derliaus nuėmimo iš lauko, reikalauja skirtingų apdorojimo procesų, kurie juos paverčia valgymui skirtu maisto produktu.
"Semilavorato" reiškia pusiau apdoroti arba pusiau nuvalyti ryžiai, tai yra tarpinis variantas tarp pilno grūdo arba nevalytų ir baltų arba pilnai nuvalytų ryžių. Ryžių valymui nenaudojami jokie cheminiai produktai, todėl dauguma mūsų organizmui naudingų elementų lieka ant ryžių. Taigi turime natūralesnį ir sveikesnį produktą!
299€ - 499€ su PVM