Saldumynai

  • Itališki tradiciniai pyragai ir sausainiai, Italijoje surinktas medus. 

    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL LIMONE“

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant citrinų kremu.

    2490  su PVM
    LIPČIAUS MEDUS

    LIPČIAUS MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    CITRUSINIŲ VAISIŲ ŽIEDŲ MEDUS

    CITRUSINIŲ VAISIŲ ŽIEDŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    AKACIJŲ ŽIEDŲ MEDUS

    AKACIJŲ ŽIEDŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    1390  su PVM
    CANTUCCI

    Tipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
    Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
     

    590  su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant pistacijų įdaru bei pistacijų glajumi. 

    2490  su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant razinomis ir cukruotų apelsinų žievelėmis.

    2290  su PVM
    ITALIŠKAS VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"

    Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas.


     

    29  su PVM
    KAŠTONŲ MEDUS

    KAŠTONŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    SAULĖGRĄŽŲ MEDUS

    SAULĖGRĄŽŲ MEDUS IŠ ITALIJOS 

    890  su PVM
    SANVIGILINI

    „San Vigilini“ sausainiai yra garsiausias ir reprezentatyviausias Gardos ežero desertas. Be abejo, pats puikiausias prie arbatos puodelio. Tai sviestiniai sausainiai su razinomis, gimę 1940-aisiais, legendinėje anglo Leonardo Walsho užeigoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą.
     

    590  su PVM
    CORNETTI ALLE MANDORLE

    Sicilijoje sakoma, kad valgydami migdolų ragelį išvengsite nesėkmės. Štai kodėl migdolų pastos ragelis yra daugiau nei arbatos sausainis, jis yra nesėkmes nuvejantis „Tiè“ sausainis ! 

    590  su PVM
    AMARETTI MORBIDI

    Viduramžiais gimę Italijoje, XIII a. pabaigoje minkšti amaretti sausainiai paplito arabų šalyse, o Renesanso laikais - visoje Europoje.
    Amaretti buvo pradėti kepti Sasello savivaldybėje Savonos provincijoje. Šiuo metu amaretti paplitę visoje Italijoje ir kepami pagal tą patį pirminį receptą, kuris vis dar naudojamas ir šiandien - iš cukraus, kiaušinių baltymų bei nuluptų saldžiųjų ir karčiųjų migdolų branduolių.
      

    590  su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „NADALIN“

    Tradicinis Veronos kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą ir papuoštas glaistu. 

    2990  su PVM
    ITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE“ SU ŠOKOLADU

    Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant šokolado gabalėliais. 

    2290  su PVM