Itališki sūriai ir saliamiai
-
1 - 7 iš 7PARMIGIANO REGGIANO DOP 24 MEN
"PARMIGIANO REGGIANO DOP“ yra kietasis karvės pieno sūris, brandintas mažiausiai 24 mėn.
1495€ su PVMUBRIACO MORO DEL CASTEL"UBRIACO MORO DEL CASTEL" yra pusiau kietasis karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
1390€ su PVMSALAME MANTOVANOSALAME MANTOVANO yra tipiškas Mantovos regiono saliamis, turintis saugomą geografinę ir tradicinę nuorodą DOP. Vytintas nuo 3 iki 6 mėnesių.
1790€ su PVMSALAME VERONESE NOSTRANOSALAME VERONESE NOSTRANO yra tipinis Veronos apylinkių saliamis, pagamintas iš skirtingų kiaulienos dalių, paskanintas česnaku ir prieskoniais, brandintas mažiausiai 30 dienų.
1590€ su PVMPECORINO ROMANO DOP"Pecorino Romano DOP“ yra kietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
1390€ su PVMASIAGO MEZZANO DOP"ASIAGO MEZZANO DOP“ yra nenugriebto karvės pieno pusiau kietas sūris.
990€ su PVMGRANA PADANO DOP"GRANA PADANO DOP “ yra kietas, riebus ir lėtai brandintas daugiau nei 16 mėn., iš šviežio karvės pieno gaminamas sūris.
790€ - 1290€ su PVM