Populiariausios prekės
-
1 - 30 iš 30ALYVUOGIŲ ALIEJUS “Arkè”
Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus iš Sicilijos, gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu.
1990 € su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “Arkè IGP Sicilia”Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus iš Sicilijos, gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių šalto spaudimo imechaninėmis priemonėmis būdu.
Ypač Tyras Alyvuogių Aliejus su saugoma geografine nuoroda.
1990 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL LIMONE“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant citrinų kremu.
2490 € su PVMACTAS Aceto Balsamico di Modena “Poesia RISERVA ORO” IGPDaugiau nei tris metus brandintas statinėse.
890 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE CLASSICO“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant razinomis ir cukruotų apelsinų žievelėmis.
2290 € su PVMCANTUCCITipiški tradiciniai Toskanos sausainiai, dar vadinami Prato miesto sausainiais, yra vieni mėgstamiausių ir žinomiausių itališkų sausainių pasaulyje. Saldžiųjų migdolų juostos iškepamos orkaitėje, vėliau supjaustomos ir paskrudinamos iki traškios ir gražios auksinės lazdyno riešutų spalvos.
Tinkami skanauti su pasimėgavimu bet kada arba ragauti kartu su taure vyno „Vin Santo“ prieš tai pamirkius jame.
590 € su PVMITALIŠKAS KALĖDINIS PYRAGAS „PANETTONE AL PISTACCHIO“Purus ir minkštas itališkas kalėdinis pyragas, iškeptas naudojant natūralų raugą pagal klasikinio PANETTONE receptą, jį pagardinant pistacijų įdaru bei pistacijų glajumi.
2490 € su PVMVIDURŽEMIO JŪROS PESTOTrintų daržovių pesto "Pesto Mediterraneo", pagardintas ančiuviais ir aitriąja paprika.
799 € su PVMSpaghettoni 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „SPAGHETTONE”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai, žemoje temperatūroje.
399 € su PVMTorcinelli 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „TORCINELLO”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai, žemoje temperatūroje.
399 € su PVMKAVA GUATEMALA ANTIGUA PASTORESKavos pupelės užaugintos vulkaniniame Antigvos regione Gvatemaloje.
1390 € su PVMTradicinis Modenos balzaminis actas D.O.P. “Poema AFFINATO”12 metų brandintas skirtingo medžio statinėse.
49 € su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “GARDA DOP ORIENTALE”Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš prie Gardos ežero (Verona, Italija) išaugintų alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu.
1990 € su PVMITALIŠKAS VELYKINIS PYRAGAS "COLOMBA"Colomba yra itališkas balandžio formos Velykų laikotarpio pyragas.
29 € su PVMUBRIACO MORO DEL CASTELPusiau kietas karvės pieno sūris, apie 4 mėnesius brandintas raudoname vyne.
1390 € su PVMPECORINO ROMANO DOPKietasis iš šviežio nenugriebto avies pieno gaminamas sūris, brandintas daugiau nei 6 mėn.
1390 € su PVMSALAME MANTOVANOTipinis Mantovos regiono saliamis, turintis saugomą geografinę ir tradicinę nuorodą DOP. Vytintas nuo 3 iki 6 mėnesių.
1790 € su PVMSALAME VERONESE NOSTRANOTipinis Veronos apylinkių saliamis, pagamintas iš kiaulienos, paskanintas česnaku ir prieskoniais, brandintas mažiausiai 30 dienų.
1590 € su PVMACTAS Aceto Balsamico di Modena “Poesia” IGP
Aukščiausios kokybės balzaminis actas Aceto Balsamico di Modena “Poesia” IGP.690 € su PVMKAVA INDIA ARABICA MALABAR MONSOONRinktinės Arabica kavos pupelės, užaugintos Malabaro pakrantės regione, pietvakarių Indijoje.
2390 € su PVMPacchero Gragnano 500 grPASTA DI GRAGNANO I.G.P. „PACCHERO GRAGNANO”
Pagaminti naudojant bronzinę apdorojimo įrangą, džiovinti lėtai, žemoje temperatūroje.
399 € su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS “DENOCCIOLATO”Aukščiausios rūšies filtruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių minkštosios dalies šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu, prieš spaudimą išėmus kauliukus.
1990 € su PVMACTAS “ACETO BALSAMICO DI MODENA“ IGPAukščiausios kokybės balzaminis actas "Aceto Balsamico di Modena IGP".
599 € su PVMRyžiai CarnaroliVidutinio ilgumo ryžiai, idealiai tinkantys gaminti risotto ar salotas.
299 € - 499 € su PVMRyžiai Vialone NanoViena populiariausių ryžių veislių, naudojamų gaminti risotto.
299 € - 499 € su PVMSAULĖJE DŽIOVINTI POMIDORAISaulėje džiovinti pomidorai su raudonėliais, bazilikais ir česnakais.
699 € su PVMALYVUOGIŲ ALIEJUS NEFILTRUOTAS "GREZZO"Aukščiausios rūšies nefiltruotas alyvuogių aliejus, gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių, šalto spaudimo mechaninėmis priemonėmis būdu.
990 € - 1990 € su PVMKAVA “CAFFE ROEN” EXTRA BARAukščiausios rūšies skrudintų kavos pupelių mišinys, 80 % Arabica ir 20 % Robusta.
1049 € - 2098 € su PVM